Олена Колесниченко: «2016-й рік став для мене роком здійснення моїх бажань та сподівань!»

13-го січня під час чемпіонату Вінницької області у приміщенні Олена Колесниченко отримала винагороду найкращої спортсменки області 2016 року.

Олена, у минулому році Ви відібрались до складу олімпійської збірної команди України та пройшли у півфінал 400-метрівки з барьєрами. Чи був рік взагалом вдалий, та які плани на 2017-й рік?

2016 рік став для мене роком здійснення моїх бажань та сподівань ! Він був як одним з найважчих, у моїй професійній спортивній кар’єрі, так і одним з найуспішніших ! Я мала змогу розширити свої знання з географії до того рівня який собі встановила і ще трішечки далі… Підготовка видалася дуже напруженою , але я зуміла винести з неї дуже важливі уроки для себе . Все літо я пробігала відносно на одному рівні, задовільному для себе і найшвидшому серед минулих сезонів . Розпочала змагання з 16 травня і закінчила 6 вересня , отже це і найдовший мій змагальний сезон. Були помилки, були і висновки . У цьому році зрозуміла, що свою планку можу ставити ще вище та готуюся на чемпіонат світу в Лондоні.