Пішов з життя Володимир Михайлович Турлюк

9 грудня 2017 року пішов з життя Володимир Михайлович Турлюк – старший викладач кафедри фізичного виховання Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського, тренер вищої категорії з легкої атлетики.

З 1991 року працював на кафедрі фізичного виховання. Проводив практичні заняття із фізичного виховання та заняття в навчальній секції спортивного виховання з легкої атлетики.

На громадських засадах тривалий час виконував обов’язки заступника декана-директора зі спортивно-масової роботи в інституті математики, фізики і технологічної освіти.

Мав “Вищу категорію тренера з легкої атлетики”. З 2005 по 2008 р.р. та у 2017-у виконував обов’язки старшого тренера області з легкої атлетики на громадських засадах. Три роки поспіль був кращим тренером у Вінницькій області.

За 22 роки тренерської діяльності, Володимир Михайлович підготував 20 І-розрядників, серед яких: Задворний Дмитро,Сокольвак Ольга, Попик Влада, Припасюк Оксана, Калашнікова Наталія, Михайленко Наталія, Синиця Дмитро, Чернецький Віталій, Гармидер Оксана, Паламарчук Марина, Хапіцька Марія, Довгань Лілія, Попаз Ганна, Майструк Павло, Тимченко Ганна, Онищук Богдана, Ковальчук Андрій, Кудлик Назар, Максименко Олександр. 8 КМС, а саме: Кочубейник Ірину, Барібан Людмилу, Гладку Олену, Уркаєва Дмитра, Чехівську Юлію, Жупанік Надію, Царика Андрія, і своїх любих донечок Турлюк Вікторію і Юлію! Основним досягненням його як тренера була МСМК Гладун-Нестеренко Зоя, багаторазова призерка та чемпіонка України, учасниця КЧЄ та ЧС.

Його вихованці неодноразові чемпіони та призери всеукраїнських змагань, чемпіонатів України та Кубків України.

Все своє життя Володимир Михайлович провів у змаганнях, у боротьбі. Єдиний і неповторний, не просто тренер-викладач, а БАТЬКО! Вкладав усю душу, всі свої сили, всю любов щоб досягнути Золотого п’єдисталу. Володимир Михайлович був творцем великої спортивної сім’ї, порадником для кожного, опорою у важкі хвилини, відвертим та справедливим, оптимістом, наполегливим, завжди усміхненим. Турлюк В. М. заміняв  батька та матір, створював неймовірну атмосферу в середині колективу, він ніколи не зупинявся на досягнутому і завжди вимагав більшого від своїх вихованців, адже завжди вірив в них, як і вони вірили в нього! Володимир Михайлович намагався ламати стереотипи використовуючи у тренувальному процесі різні методи роботи, які давали позитивні результати.

Своє серце віддаю дітям…