Підсумки чемпіонату області серед юнаків та нагородження кращих спортсменів 2017 року

19 – 20 січня 2018 року у легкоатлетичному манежі «Колос» відбувся чемпіонат Вінницької області з легкої атлетики серед юнаків 2001-2002;2003-2004 років народження та відкриті  змагання « Кубок Поділля» у змаганнях прийняло участь 345 спортсменів з 21 команди Вінницької області та спортсмени Хмельницької області. У командному заліку 1 місце – Вінницька СДЮСШОР з легкої атлетики, 2 місце- РДЮСШ  Козятинського району; 3 місце – Вінницька МДЮСШ № 1. Спортсмени отримали подарунки та нагороди від обласного відділення НОК України, Федерації легкої атлетики Вінницької області,  управління фізичної культури  та спорту, партнерів ФЛАВО.

Високі спортивні результати показали Олена Жмур (висота – 174) – СДЮСШОР; Богдан Колісник 60 м з/б (8,1)- СДЮСШОР, також  Богдан переміг у стрибках у довжину, штовхання ядра, Владислав Єгоров- РДЮСШ Козятинського району – стрибки у висоту, Лазаренко Каріна – Літинська ДЮСШ– 5-борство – ці спортсмени визначені найкращими по віковим групам та отримали кубки від обласного відділення НОК України.

19 січня 2018 року було проведено нагородження найкращих спортсменів та тренерів за підсумками 2017 року. Нагороди представили Федерація легкої атлетики Вінницької області та ПП «ІСА ГРУП».

Номінації:

Дорослі :

  • Олена Колесниченко – тренер Книш Михайло;
  • Андрій Ковенко – тренер Бех Олена;
  • Олена Яновська – тренер Черненков Сергій

Молодь

  • Кокошко Роман – тренер Дідик Тетяна;

Юніори

  • Коба Джойс – тренер Прошин Володимир; 

Юнаки

  • Андрій Краковецький – тренери Моквін Андрій, Щербатюк Олександр